KONTAKT   tel. +385922599247   e-mail: rusiyosifov@gmail.com

KONTAKT tel. +385922599247 e-mail: rusiyosifov@gmail.com

Naša škola nudi kompletan program za zdravi razvoj motoričkog sustava tijela. Program se temelji isključivo na individualnom pristupu, poštujući mogućnosti svakog pojedinca. Daje mogućnost da svatko istraži svoje vlastite potencijale, da sam/a izabere u kojem smjeru se može razvijati na njemu/njoj najugodniji način. Svatko širi svoj vokabular pokreta s lakoćom; gradi vlastiti stil od samog početka, od prvog treninga; osmišljava i razvija svoje pokrete, dijeli i dobiva nove ideje, kako bi složio/la sliku vlastitog plesa na način na koji to želi. Naš program djeluje iskljčivo kroz grupu, tj. kroz okolinu koju dijete ima za vrijeme treninga. Mi osposobljujemo grupu kako bi inspirirala napredak svakog pojedinačno.

Zabava, Veselje, Umijeće, Predstavljanje, Napredak, Izazovi, Uspjeh, Putovanja, Prepoznavanje..

IMG_1660-150x150.jpg

UČENJE KROZ ZABAVU

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Sed a ligula quis sapien lacinia egestas. Aenean eu justo sed elit dignissim aliquam. Vivamus a ante congue, porta nunc nec, hendrerit turpis. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero. Donec eget risus diam.

IMG_3266-150x150.jpg

NASTUPI

Svaka grupa sama izabire gdje, kako i pod kojim imenom nastupa. S time želimo potaknuti polaznike da se približe jedni drugima. Oni se trebaju dogovoriti kakav rezultat žele postići i kako žele izgledati zajedno na pozornici kroz nastup na koji su se odlučili. Na ovaj način grupa brže nalazi svoj identitet i dobiva uvid o to što znači rad u grupi, budući da nastup jedino može biti  uspješan kada čitava ekipa "ispadne dobro". Na temelju toga oni razgovaraju o svom radu u dvorani i ako nisu zadovoljni ne žale se i ne stradaju, zato sto točno znaju što trebaju popraviti do sljedećeg nastupa.

IMG_0535-150x150.jpg

DOBAR ODNOS, PRIJATELJSTVO

Budući da svatko bira svoje prijatelje na jedinstven način, mi možemo jedino pripremiti djecu da zajedno izaberu svrhu za svoju grupu. Na primjer: da su najbolji brejkeri na svijetu; da je kod njih najzabavnije; da svi nauče što više pokreta; da svi postanu majstori plesa; ili sve navedeno. Njavažnije je da oni sami postave svoj cilj, a naša praksa je pokazala da djeca zaista znaju “zašto su došla na break dance”, i za njih ne predstavlja prepreku izabrati put vlastitog razvoja. Imajući uvijek na umu taj cilj, oni sami počinju shvaćati bitnost toga - odnositi se jedni prema drugima na način koji neće poremetiti vanjski i unutarnji mir pojedinca, izgraditi okolinu koja podržava svaki korak prema napretku grupe. A, napredak grupe označava još veći napredak za pojedinca.