FLAVA HOUSE – SEASON 5 - BE THE CHANGE

От 2013 година до сега много вода изтече. Смени се правителство, светът се разтърси не един и два пъти, интернетът е 4G, Леонардо взе Оскар, а на ул. „Цар Симеон“ 70 все още има едно място, което оглася паветата с качествен Хип Хоп.  Flava House за 5-ти пореден път ще отвори вратите си за още музика, още танци, още пот по челата, още замъглени стъкла и още повече удовлетворение.

Както всяко друго нещо и залата преминава през фази, метаморфози, периоди, затова и този сезон е посветен на ПРОМЯНАТА. Тук обаче не става въпрос за промяна в кецовете, компромис с музиката, промяна в локацията или осветлението (е, има малка промяна в интериора, но не това е фокусът), говорим за по – мащабни неща, като промяна в самите нас! Докато стоим на тъмно, отстрани, завити през глава и сами никога няма да видим другите, или още по-малко себе си. А изкуството, то изкарва най-добрата част от нас, показва душата ни на света чиста, такава каквато само ние я познаваме. Ето защо призивът ни към всички, с юбилейния сезон на Flava House, е да променим някои основни неща: АЗ да стане НИЕ, СТРАХЪТ да стане СИЛА, ДВИЖЕНИЕТО да стане РЕЧ, МУЗИКАТА да стане СЪРДЕЧЕН РИТЪМ, ТАНЦЪТ да е в НАС и НИЕ да сме в НЕГО!

Следвайки мисълта на Ганди „Бъдете промяната, която искате да видите в света!“, FLAVA HOUSE ще се бори докрай за изкуството, за културата и за хората!

На 12.09.2016 г. от 18:15 часа във вкусната къща започваме да променяме и да градим историята си...ЗАЕДНО!

От домоуправителя