ЧЕТВЪРТИ ВКУСЕН СЕЗОН

Абракадабра и... пуф, магията  се случва! Обаче не вълшебните думи я случват, а мисълта. Вярвайки, искайки и повтаряйки нещо на ум стотици пъти, ти материализираш имагинерното и то се преобразува в това, което казваш и желаеш. Проста философия на позитивното мислене. Затова и ние си казахме, че искаме място сред софийските улици, което да наречем дом на културата, в която силно вярваме. В него искаме музика, танцов под, графити и грамофони, приятели, забавление, знание, енергия, умения и много любов. Искаме покрив за хип хопа! Магия или не, такова нещо съществува и то вече 3-та година – FLAVA HOUSE – лаборатория за стрийт танци и култура.

Щастливи сме да ви приветстваме с четвъртия сезон на вкусната къща. За тези, които са пропуснали първите три, а и за тези, които са ги преживяли с нас, ще направим ретроспекция на случилото се.

Сезон 1: СТАРТЪТ

Откриване на  културно пространство изработено със сръчни ръце, креативни идеи и много палети. Първата танцова зала, която на едно място събра стрийт стиловете -хип хоп и брейк,  фънк стиловете - попинг и локинг, диско стила - waacking, клубния стил - хаус, съвременния танц и фолклорните танци. Силен старт с много желаещи за знания и придобиване на танцови умения.

Сезон 2: В ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ЗНАНИЯ 

Това беше сезонът посветен на събитията в къщата. Именно през този период успяхме да почерпим знания от едно от големите имена в хип хоп културата. Самият Buddah Stretch направи уоркшоп, в който участващите успяха да попият от автентичния танцов дух на Бруклин, Ню Йорк. Той беше жури на финалния батъл от поредицата такива отново проведени във вкусната къща. Състезанията бяха по локинг, попинг и хип хоп.  На гости ни беше и Sara Alba, която направи практически семинари по съвременни танци и импровизации. RooSeeи Sonya от своя страна ни въвлекоха в метода на интегралното обучение и освен на танци се учехме и на общуване.

Сезон 3: ДА ЗАПАЛИШ ПОДА

Покрай едно и две, дойде и 3, който носеше вълната на надеждата, обединението и развитието.  През този преиод Bee D и Kami от Yeah Yellow crew/ Франция споделиха знанията си за това, как можеш и от най-основните стъпки и движения в брейка да създадеш свои собствени и оригинални вариации. Sandeep също беше при нас, за да сподели невероятните си умения в попинга. Eви или позната още като Gameovа ни раздвижи с хаус и уакинг уменията си. Маджара от Monstribe crew ни показа как да се бием без да се удряме, със семинра по rocking. През всички тези сезони се случиха още стотици необикновени неща, които биха вдъхновили Лашовски дори. Редом с всички тях през FLAVA HOUSE минаха и един благотворителен базар, две представления на Playback театър „Тук и сега“, заснеха се няколко музикални клипа и десетки танцови, както и се осъществи летен танцов лагер – FLAVA HOUSE SUMMER DANCE CAMP 2015. Най-важното е, че през всичко това научихме много, видяхме много, дадохме много и бяхме много повече заедно.

Сезон 4: is coming

Това, което предстои ще надскочи всичко случило се до момента в къщата. FLAVA HOUSE разраства своя график с нови и дългоочаквани занимания. Приготвили сме много танци, но и много приключения и предизвикателства покрай тях. Преподавателите са заредили уменията и идеите си на 1000 % и са готови да се раздадат във ваше име и в името на вашите умения.

Уважаеми, съвсем скоро имате възможност да станете участници в:

СEЗОН 4 –  ВРЕМЕ Е ЗА МАШИНИ

На 14.09.2015, от 19:00 часа във FLAVA HOUSE, ул. „Цар Симеон“ 70. 

Be there and be prepared!

Flava House Back Flyer100x210-01-01.png