Проектите на един Хамелеон

Сред нашите редици има една много особена личност със супер способности. И искам да ви кажа, че супер силата му ще ви изненада, защото такова нещо не сте срещали в комиксите на DC и MARVEL. Човек със способностите на хамелеон. Не, не се бъркате, написала съм точно хамелеон! Използвам тази дума, защото няма място, към което той да не може да се адаптира. За да не съм голословна съм подготвила и необходимите доказателства за моето твърдение:

1. Танцьор, и то какъв!

Изтърква кецовете си ежедневно с брейк. Стрийт стиловете са програмирани в тялото му още от самото раждане. Има слух за всеки равноделен и неравноделен ритъм. Носи душа на нинджа, така че не го ядосвайте, защото определено знае що е таекуон-до.

Ghetto Soul - Germany 2013

Ghetto Soul - Germany 2013

2. Председател на сдружение!

Ролята му тук е едновременно да бъде и прави сто неща. Да пише на компютъра си проект, да проверява документи, да смята, да изчислява, да търси, да се среща с хубави и не чак до там хубави хора. Аз от друга страна имам съмнения, че е развил  и способност да се телепортира, но ще го проверя и ще ви пиша допълнително.

Sleepwalking Society

Sleepwalking Society

3. Дизайнер и още нещо!

Той е успешно дипломирал се рекламист, но това разбира се е нещо нормално за един хамелеон, който може да бъде какъвто си иска. Дизайните му освен графични са пренесени и в едни прекрасни облекла, които носят много характер и индивидуалност - Ekzperimental Wear. Освен на дрехите, го откриваме и в компютрите си - сайтът, в който се намира и моя виртуален дом също е негово дело, както и още няколко такива, които е разработил с много страст и отдаденост.

Ekzperimental Wear Tools

Ekzperimental Wear Tools

4. Основател е на най-вкусното, културно пространство в София!

И тук отново успя със своя чифт ръце и тези на още няколко супер герои, да вдигне  къщата на вкуса - „Flava House”. Като говори за това казва, че не е толкова трудно, но не забравяйте, че той има супер сили, така че колко трудно би било за човек като него?!

Flava House, Photography - Marin Kafedjiiski

Flava House, Photography - Marin Kafedjiiski

5. Режисьор и продукция в едно!

И това, ако не е с един куршум два заека?! Просто му се  получава повече от добре,  дори и на снимачната площадка. Обяснявам си го с това, че успява да вижда идеите много ясно в главата си, но успява да ги види също толкова  ясно и на камерата. Виртуоз !

Ekzperimental Pictures

Ekzperimental Pictures

Мисля, че всички тези доказателства биха били достатъчни, за да ви убедя в думите си, но за да сме напълно сигурни, че няма никаква измислица и преувеличение ще ви кажа, че не само аз имам доказателства за това. Нали знаете, че в света няма нищо случайно, или по-точно, както се казва в един филм „случайности може и да съществуват, просто никога не сме ги срещали“. Та, затова и аз изхождам от следното, че както думите започващи с една и също буква се привличат, като: хубав, харесвам, хип хоп, храброст, хамелеон, хайнекен. Така  и тази добре позната ни бира беше привлечена от хамелеона. Именно Hеineken ви поднася последното доказателство и последния проект на нашия супер човек.

Дами и господа, стига толкова приказки, време е за реклама, за Hеineken, за Ads of the World и хамелеонът, а.к.а Костадин „Екзарка“ Екзаров.

Приятно гледане,

Домоуправителят М.М.