„Построихме си“ блоК в мрежата


Здравей, посетителю,

Добре дошъл в нашия виртуален дом.  Искаме да ти покажем, какъв прекрасен блок построихме, за да си имаме жилище и в мрежата, за да може и ти да ни идваш на гости, дори когато ни няма.

Е, това е – SWKZ.org, кооперацията на сомнамбулите и техните съмишленици. Сега да не си помислиш, че това са хора, които 24/7 са в мрежата и зяпат мониторите, кликайки безразборно с мишките си. Това всъщност са хора, които наистина са 24/7, но в хип хопа. Дали ще танцуват, дали ще пеят, дали свирят, пускат музика, пишат, рисуват, моделират, те са в уличната култура, толкова безкомпромисно, колкото на теб ти се налага да дишаш.

Но извинявай, стига съм те държала на входа, заповядай, влез и остави вратата отворена.


 „Етаж едно“ – NGO.  Тук се намира задругата на сдружението. Можеш да  се запознаеш с хората, които изпълняват една много важна мисия –  развиват и разпространяват хип хоп култура в България.


„Етаж две“ – FLAVA HOUSE. Ти къща в блок виждал ли си? Ако не си, ние ти го показваме. На този етаж е поместена къщата на вкуса, където онлайн можеш да откриеш какво да правиш офлайн. А ние ти предлагаме да се раздвижиш, да се позабавляваш, да се вдъхновиш и да се запътиш към „Цар Симеон“ 70.


„Етаж три“ -  JAM ON IT. Веднъж докоснал се до тази „платформа“ ще разбереш, че това е мястото, където се вихри органичният хип хоп. Това е фестивал за човека, за сетивата и за душата. На едно място изкуство, приятелство, състезние, знание и много положителни вибрации.


„Етаж четири“ – SLEEPWALKINGZ. Стигнахме и до дома на една специфична порода – кралски сомнамбули. Ще те оставя да ги раглеждаш сам, защото каквито и колкото думи да използвам, ще са недостатъчни и неуместни за тези индивиди.

 


„Етаж пет“ -  POP&ROLL. Ето го и семейството на необикновените. Запознай се с тези, които се хранят с танци, поят се с музика, дишат вдъхновение и работят за твоята, за моята и за тяхната усмивка.


„Етаж шест“ – EKZPERIMENTAL. Ти да не помисли,че сме някаква обикновена жилищна сграда. Ние дори имаме и ателие за дрехи. Но разбира се и те са специални, това са дрехи  презентиращи култура, не тенденция. Те показват индивидуалност, не мода. Те всъщност са втора кожа, не дреха.


„Етаж седем“ – BOKKENSUSHI.  Не може да дойдеш на гости и да няма почерпка. А ние вярваме, че храната трябва да е същата като хората  -  добра, здрава и запомняща се.

„Етаж осем“ – EVENTS. Тук се намира графикът, но не този за миене на стълбището. Това е график за всички прекрасни събития, които домуващите организират за теб. Така че, разгледай го.

„Етаж девет“ – BLOG. Тук живея аз. „ В една мансарда, точно под звездите...“

„Етаж десет“ – PARTNERS. Специално отредено място за всички онези, които много пъти са държали ръцете ни, били са готови да си поделим товара и да вървим заедно напред и нагоре (по стълбите).

„Етаж единадесет“ – CONTACT.  Нали сме си различни и вместо на входа, решихме, че е по-добре пощенската кутия да е на покрива, защото вярваме, че трябва да улесняваме работата на  гълъбите доставящи писмата. As simple as usual.

Това е нашето блокче, далеч сме от идеята за небостъргач, но напук успяваме да се доберем до небето. Даже като е по-трудно, казват е и по-сладко.

Радвам се, че се отби и пак да дойдеш.

Искрено твоя,

Михаела /Домоуправител/